Kertépítőknek szóló ajánlatunk.

Kertépítőknek szóló ajánlatunk.

Kertépítőknek szóló ajánlatunk

Alvállalkozói megbízás esetén, (igény szerint) a kert tulajdonosok felé nem saját cégünként jelenünk meg, hanem az Önök cégét képviseljük és bizalmas információként tekintjük a kivitelezési megállapodásunkat.

Az alábbi pár sorban megtalálhatóak a Hidrovetés Kft. főbb tevékenységei, gépparkunk és azok a kivitelezési munkák, amelyeket alvállalkozóként végzünk.

Alvállalkozóként a Hidrovetés Kft. fő profilja a magágyelőkészítés, hidrovetés és kerttervezés.

A Hidrovetés Kft. professzionális gépparkja biztosítja, hogy kisebb élőerő ráfordításával és a nagyobb gépi kapacitással hatékonyabb, a füvesítés alapfeltételeként szükséges elsőosztályú minőségű morzsalékos magágy készüljön el. A Hidrovetés Kft. Magyarországra elsőként hozta be az Egyesült Államokban eltejedt hidrovetés technológiát, amit nagy szakmai tapasztalattal és jóminőségű alapanyagokkal felhasználva alvállalkozóként is végezzük.

Kertterveinket képzett kertészmérnökünk készíti számítógépes program segítségével, amelyben a növénykiültetési tervként méretarányos rajzot készít, valamint elkészíti a burkolat kialakításokat és metszeteket a szükséges csomópontokról is.

Az általunk alvállalkozói tevékenységi körben végzett munkákat garanciával vállaljuk legyen szó részmunkákról, vagy teljes kivitelezési feladatról.

Kérjen árajánlatot a 06 (20) 951-9698 telefonszámon vagy az info@hidrovetes.hu e-mail címen!

Gépparkunk / Szolgáltatásaink:

1. Hidrovető rendszerek

Teljes hidrovető rendszereket kínálunk. Megegyezés szerint a helyszínre szállítjuk és kívánság szerint bemutatjuk a hidrovetés helyes módszerét a tőlünk gépet bérlőinknek.

Hidrovető gép

Hidrovető gép

1. Felülszórás (Ecolawn topdresser)

Az önjáró Ecolawn felülszóró (topdresser), egy ideális és sokoldalú adagoló felülszóráshoz, komposzt és szerves agyag terítéséhez is a már meglévő gyepre. Az Ecolawn felülszórót (topdresser) gyakran használják a maximális csírázás elérésére, frissen vetett területeken. Sokoldalúsága megmutatkozik abban is, hogy nemcsak trágyát, de granulátumot, meszet és homokot is tud teríteni.
A 2010 Ecolawn Felülszórót (topdresser), már 1994-ben kifejlesztették. A több funkciójú önjáró berendezés, a kertépítő és kertápoló szakemberek és a kertészeti szolgáltatások céljait hivatott szolgálni. Alvállalkozóként vállaljuk focipályák, ipari területek gyepesítésére szánt nagyobb felületek felülszórási munkáit (komposzt, homok, termőföld, mész, alginit, granulátumok kijuttatása) . A negyed köbméteres tartályban lévő anyagot pár másodperc alatt képesek vagyunk kijuttatni a területre. Ezzel a géppel gyorsabb és precízebb munkát vagyunk képesek végezni, mint más a hagyományos módszerekkel. A kézi erővel kisebb adagokban talicskával juttatott anyag nem lesz annyira homogén és egyenletes eloszlású sem.

Ecolawn Topdresser

Ecolawn topdresser

Ecolawn topdresser

Ecolawn topdresser

2. Gyeplyukasztás (Bluebird aerator)

Magyarországon amit szellőztetésnek neveznek az valójában „erőgereblyézés” . Az általunk javasolt lyukasztási munka során az elszáradt fű nem kerül kitépésre, hanem gépünk újnyi lyukakat lékel ki a földből. Ez azért fontos, mert a kötött talajoknál nem jut levegőhöz a gyökérzóna és fű befullad. Ha csak a lyukasztás mellett döntünk és nem hordunk rá plusz szerves anyagot, akkor is felfrissíthetjük a gyepünket. Így az altalaj levegőhöz jut. Ez az egyedüli lehetőség arra, hogy gyökérzónán belül pótoljuk a hiányzó alkotóelemeket a meglévő termőföldben. Ezzel a többszöri beavatkozással (tavasz , ősz) rotálás nélkül juttatható a gyökérzónába a kívánt hiányzó összetevők. (homok, komposzt, alginit, mész, szerves trágya)

BlueBird Aerator

BlueBird Aerator lyukasztógép

BlueBird Aerator lyukasztógép

3. Kultivátor (Bertollini)

2 kerekes traktor, 19 LE, amihez különböző adapter kapcsolható, magágyelőkészítőtől a fűnyíró adapterig. Nagy teljesítménye miatt megbízhatóan működik.

Bertollini Cultivator

Bertollini Cultivator

Bertollini Cultivator

Bertollini Cultivator

4. Forgó eke (Earthtools)

A kötött földben is jól haladni képes gép, mely belekeveri a homokot a meglévő agyagos, köves földbe, így biztosítja az altalajhoz a víz átfolyását. A forgó eke használata után hosszú távon megelőzhető lesz az adott területen a fű gombásodása és mohásodása.

Earthtools forgó eke

Earthtools forgó eke

5. Rotálási munkák

Miután a forgó ekével a füvesítendő területet előkészítettük, ezt követően a rotakapával át tudjuk „turmixolni” a talajt. A rotakapán lévő 6 db kés 80 cm szélességben és 4 mélységfokozatban állítható. A 600 vagy 900 fordulatszám/perc sebességen működő gép a homokbekeverés munkafolyamatát végzi, amely során összekeveri az eredeti termőföldet egy új alkotóelemmel, pl. humusszal, komposzttal, homokkal, alginittel.

6. Magágyelőkészítés (R2 Rinaldi stone burier)

1-15 cm mélységre beállítható működésű gép, mely feldolgozza és eltemeti a köveket és a fűmaradványokat is. A gyomirtott területeken az elszáradt növényi részek eltávolítása nélkül egyöntetű porhanyós, morzsalékos szerkezetű talajt hagy maga mögött. A gép 115 kg tömegű és 20 db pengéjével 87 cm szélességben boronálja le a talajt. Első osztályú magágyat alakít ki a fűvetéshez vagy gyepszőnyegezéshez. A gép nagyobb súlyának köszönhetően jobban tömöríti a korábban felrotált területeket. Használatának több előnye van, kevesebb a füvesítés ezen szakaszának élőmunka igénye amit a terület megtisztításásra kell fordítani, kevesebb a zöldhulladék és a kő amit el kell szállítani, mert mindezeket a gép a talaj réteg alsó szintjébe préseli a működése során. Így kihagyható az a hosszú időt igénybe vevő munkafolyamat is, amikor gereblyével rendezzük el a füvesítendő területet. Az így megmunkált föld minősége vetekszik a rostált első osztályú minőségű termőfölddel. Csökkenthető a kivitelezés költsége, mivel a kevésbé megmunkált földből is gyorsan kapunk magas minőségben átmunkált területet.

Magágyelőkészítés (R2 Rinaldi stone burier)

7. Yardmann – Önjáró lombszívó

8. Szellőztető gép

title1

A hidrovetés előnyei

  • Olcsóbb, mint a hagyományos gyepszőnyeg lerakása
  • Két héten belül szép, dús füves területet eredményez.
  • A fűmag meredek rézsűkön, de akár függőleges falon is megtapad, így az eső és az öntözés miatt nem sodródik el, így nem lesz foltos a terület.
  • A hidrovetés során a mulccsal együtt a gyors fűmag csírázáshoz szükséges minden adalékanyagot együtt juttatunk ki a füvesítendő területre. A mulcs megvédi a fűmagot a kiszáradástól is.
  • A hidrovetés környezetbarát, méregjel nélküli anyagokkal történik. Családi házak kertjeiben is alkalmazható füvesítési technológia, nincs hatással az emberekre vagy a háziállatokra.
title2

Miért a Hidrovetés Kft?

  • A hidrovetést Magyarországra mi hoztuk el, a legtöbb tapasztalattal mi rendelkezünk.
  • A hidrovetéshez és az előkészítő munkákhoz használt gépeink gépeink korszerűek, nagy hatásfokúak.
  • Az általunk használt hidrovetés technológia környezetbarát.
  • Az általunk a hidrovetéshez felhasznált minőségi anyagok ellenőrzött forrásból származnak, nem utánzottak, utángyártottak, "találékony" megoldással pótoltak
title3

Füvesítés

Minden esetben a megrendelő igényeihez igazítjuk ajánlatunkat!

Vállalunk

Hidrovetés hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen újdonságaikról, akcióinkról. Feliratkozáshoz kérjük adja meg teljes nevét és e-mail címét!

Név
E-mail
Mennyi egy tucat?

A honlapon közölt árak változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Ennek ellenére az oldalainkon olvasható adatokban, információkban, árakban elírások előfordulhatnak. A magyar Forintban közölt árak – annak ellenére, hogy a honlapunk oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára – kizárólag Magyarország területén érvényesek.