Kerttervezés / kertépítés

Kerttervezés / kertépítés

Kerttervezés / kertépítés

A harmonikus és rendezett kert rendszerint a gondos tervezésnek és szakszerű kivitelezésnek köszönhetően jön létre. Az ilyen kert az évek múlásával ismegtartja az elrendezés főbb elveit és formáit. A magánházak körüli kertrészeknek több szempontnak is meg kell felelniük. Egyszerre kell biztosítania egy újabb életteret a család számára, ugyanakkor a játékhoz, a baráti összejövetelekhez, vagy a meghitt pihenéshez is lehetőséget kell adnia. A Hidrovetés Kft a kerttervezés során mindig betartja a következő alapszabályokat:

 • legyenek a kertben magasabb pontok, bokorfák vagy törzses fák
 • legyenek alacsonyabb pontok, azaz talajtakarók és alacsony növésű évelők illetve
 • az év minden szakában legyen egy-két olyan terület, ahol virágzó évelő növények teszik hangulatosabbá a kertet.

A tervek készítése során minden esetben figyelembe vesszük a speciális igényeket, mint a kerti játszószerek elhelyezése, a játszószerek körüli gumiburkolat rakása, a félig árnyas területek kialakítása.

A kerttervezés másik fontos mozzanata a kültérburkolatok, kerti utak kiosztása, azok íveinek és méreteinek meghatározása. Nagy hangsúlyt fektetünk a tervezés során a felhasználandó anyagok meghatározása, a térkövek, a faanyagok vagy a természetes kövek színvilágának megjelölésére.

Tervezéskor minden esetben a megrendelő igényeihez igazodva készítjük el a kerttervet úgy, hogy mindemellett figyelembe vesszük az elengedhetetlen szakmai szempontokat is.

A Hidrovetés Kft az alábbiak szerint készíti el kerttervezési munkáit:

 1. Méretarányos kertterv növénykiültetési tervvel és burkolati kiosztások tervével. (A növények mennyisége és a növények neve minden esetben fel van tüntetve a terven, a burkolt területek nagyságával együtt.
 2. Burkolati metszet (amennyiben szükség van rá)
 3. Részletrajzok (a fontosabb területek felnagyításával készül)
 4. Növénylista (növények faj és fajta meghatározása növénycsoportokra bontva a kiültetési mennyiség és telepítéskori méret feltüntetésével)
 5. Főbb növényekről készült színes fotók (szerkesztve)
 6. A kert kivitelezéséről szóló tételes árajánlat (anyag, munkadíj megbontásban, jól átláthatóan az esetleges módosítások követése miatt)

Amennyiben szükséges a fapótlási kötelezettség, illetve zöldfelületi mutató számítása is szükséges, úgy azt is beillesztjük a dokumentációba.

Kerttervezés árak

Kertterv részlet

Kertterv készítés

Kertterv részlet

Kerttervezési árlista

Kertterv részlet

Kerttervezés, kertépítés árak

A profi kerttervezés sohasem ingyenes!

A kerttervezés díja a Hidrovetés Kft-nél:

 • 200 m2– ig: 75.000 Ft
 • 200 m2 – 500 m2-ig: 100.000 Ft
 • 500 m2 felett: a terület bejárását követően minden esetben személyre szabott árajánlatot adunk

A kiszállási költség alkalmanként, valamint a helyszinbejárás és konzultáció ára:

 • Budapest közigazgatási területén belül: 20.000 Ft
 • Budapest közigazgatási területén kívül: 25.000 Ft + 125 Ft / km

A kerttervezés nem díjmentes szolgáltatás. A kertterv felsőfokú mérnöki végzettséghez kötött szellemi szakmunka eredménye.

Amennyiben a kert kivitelezésével a Hidrovetés Kft-t bízza meg, úgy a kerttervezés díja a kivitelezés során levonásra kerül a végösszegből.

A kerttervezésre vonatkozó írásbeli megbízást határidő betartása mellett vállaljuk.

A megadott árak ÁFA-t nem tartalmazó, nettó összegek.

title1

A hidrovetés előnyei

 • Olcsóbb, mint a hagyományos gyepszőnyeg lerakása
 • Két héten belül szép, dús füves területet eredményez.
 • A fűmag meredek rézsűkön, de akár függőleges falon is megtapad, így az eső és az öntözés miatt nem sodródik el, így nem lesz foltos a terület.
 • A hidrovetés során a mulccsal együtt a gyors fűmag csírázáshoz szükséges minden adalékanyagot együtt juttatunk ki a füvesítendő területre. A mulcs megvédi a fűmagot a kiszáradástól is.
 • A hidrovetés környezetbarát, méregjel nélküli anyagokkal történik. Családi házak kertjeiben is alkalmazható füvesítési technológia, nincs hatással az emberekre vagy a háziállatokra.
title2

Miért a Hidrovetés Kft?

 • A hidrovetést Magyarországra mi hoztuk el, a legtöbb tapasztalattal mi rendelkezünk.
 • A hidrovetéshez és az előkészítő munkákhoz használt gépeink gépeink korszerűek, nagy hatásfokúak.
 • Az általunk használt hidrovetés technológia környezetbarát.
 • Az általunk a hidrovetéshez felhasznált minőségi anyagok ellenőrzött forrásból származnak, nem utánzottak, utángyártottak, "találékony" megoldással pótoltak
title3

Füvesítés

Minden esetben a megrendelő igényeihez igazítjuk ajánlatunkat!

Vállalunk

Hidrovetés hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen újdonságaikról, akcióinkról. Feliratkozáshoz kérjük adja meg teljes nevét és e-mail címét!

Név
E-mail
Mennyi egy tucat?

A honlapon közölt árak változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Ennek ellenére az oldalainkon olvasható adatokban, információkban, árakban elírások előfordulhatnak. A magyar Forintban közölt árak – annak ellenére, hogy a honlapunk oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára – kizárólag Magyarország területén érvényesek.