Kertfenntartás, kertápolás nyáron

Kertfenntartás, kertápolás nyáron

Nyári kertápolási munkák

Nyáron szükséges a fellépő fűbetegségek gyors kezelése. Ha a kertjében a képen látható fűbetegség jelentkezne, kérjük keresse, hívja bizalommal szakértőinket! Telefon: +36 20 951-9698

Az alábbi nyári kertápolási munkálatokat vállaljuk:

  • Műtrágyázás. A nyári nagy hőmérsékletingadozás a gyepre is hatással van. Ezt hívjuk stresszhatásnak, amit speciális ezen időszakra előállított műtrágya kijuttatásával tudunk csökkenteni. Ezáltal a fű a nyári tartós melegekben is folyamatos tápanyagutánpótlást kap, és megtartja üde, haragoszöld színét.
  • Gyepben kialakuló gombás betegségek ellen preventív védekezés illetve a kialakult gombabetegségek kezelése (dollárfolt, nyárfolt, palántadőlés)
  • Szerves trágya kijuttatása. A hagyományos marhatrágya kijuttatása helyett mely csíraképes gyommagvakat is tartalmaz a Hidrovetés Kft. által gyártott és forgalmazott szőlőtörköly és vegyes, magas hőfokon kezelt szerves trágya keverékkel biztosítjuk a gyommag-mentes tápanyagutánpótlást. A keverék megvásárolható a Hidrovetés Kft. telephelyén. A vásárláshoz előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük hívja a +36 20 546-5958 vagy a +36 20 951-9698 telefonszámot vagy küldjön üzenetet a info@hidrovetes.hu címre!
  • A nyári, vagy késő tavaszi vetések esetében hidrovetéskor, gombaölőszert is kijuttatunk a területre, ami a vetést követő 2-3 hétig védettséget biztosít a frissen vetett fűmagnak a csírázás és megerősödés időszakában a gombabetegségekkel szemben.)
  • Mikrobion baktérium kijuttatása granulátum, vagy permetlé formájában a gyepfelületre. A készítmény méregjelzés nélküli, gyakorlatilag nem veszélyes, nem tűzveszélyes.
Gombás fűfolt kezelése

Gombás fűfolt

Hidrovetés hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen újdonságaikról, akcióinkról. Feliratkozáshoz kérjük adja meg teljes nevét és e-mail címét!

Név
E-mail
Mennyi egy tucat?

A honlapon közölt árak változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Ennek ellenére az oldalainkon olvasható adatokban, információkban, árakban elírások előfordulhatnak. A magyar Forintban közölt árak – annak ellenére, hogy a honlapunk oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára – kizárólag Magyarország területén érvényesek.