Kerttervezés, kertépítés - kerti öntözőrendszerek tervezése, kialakítása: árak

Kerttervezés, kertépítés - kerti öntözőrendszerek tervezése, kialakítása: árak

Öntözőrendszerek kialakítása

Az öntözőrendszer előnyei

Nyugodt szívvel magára hagyhatja kertjét, ha az esőérzékelővel ellátott öntözőrendszer a beállított vízmennyiséget juttatja ki a fűfelületre.

A kerti öntözőrendszer nagy előnye, hogy éjszaka is működtethető, amikor a növények vízfelszívása sokkal jobb hatásfokú és a nap melege nem égeti meg a növényeket a vízcseppek helyén.

Az éjszakai vagy kora hajnali öntözés egészséges mikroklímát biztosít a növényeknek. Összefoglalva, az öntötőrendszerrel megvalósítása hosszútávon szép, ápolt és erőteljes növekedést biztosít a gyepnek és az egyéb növényeinek a kertben.

Az öntözőrendszer készítésének folyamata

Nagykovácsi futballpálya öntözőrendszer árokásás

Nagykovácsi futballpálya öntözőrendszer árokásás

Mágnesszelep telepítése az öntözőrendszerhez

Mágnesszelep telepítése az öntözőrendszerhez

Öntözőrendszer terv

Öntözőrendszer terv

Helyszínbejárás

Meglévő kertek és újonnan kialakításra kerülő kertek öntözőrendszerének tervezését és kivitelezését vállaljuk. Az öntözőrendszerről AutoCad programban megrajzolt öntözési tervrajz és tételes anyaglista kiírás készül.

Terület vízhozamának, vízigényének felmérése

A területen lévő vízhozam és vízigény felmérése – ennek fontossága, hogy hány zónára bontsuk a kertet öntözéskor.

A terület környezeti tényezőinek felmérése. Ennek során felmérjük a növények vízigényét és a talajviszonyokat. Befolyásolja a kiszórt víz mennyiségét az is, hogy árnyékos vagy napsütötte terület kerül öntözésre, illetve figyelmebe vesszük az uralkodó széljárást is a kijuttatott vízcseppek elszóródása miatt.

Meglévő vagy új kültérburkolatok elhelyezkedésének felmérése

A tervezés során figyelembe vesszük a meglévő vagy új burkolatok elhelyezkedését. A tervek készítésénél arra törekszünk, hogy a térburkolatokat ne érje az öntözővíz, viszont jusson el minden olyan területre ahol a víz hasznosan beivódik a talajba és a tápanyagokat oldott állapotban felvehetővé teszi a növények és a gyep számára.

Az új telepítésű öntözőrendszert a már meglévő növényzethez készítjük, illetve új terület kialakításakor a gyepesítés előtt a növények beültetését követően alakítjuk ki.

title1

Hidrovetés árak

 • Az alap hidrovetést 120 - 800 Ft / m2 áron végezzük. Az ár a felhasznált fűmag keveréktől és a hidrovetéssel füvesítendő terület nagyságától függ.
 • Kiszállási díj Budapest közigazgatási területén belül a budai oldalra 10.000 Ft / alkalom, a pesti oldalra: 13.000 Ft / alkalom
 • Kiszállási díj Budapest területén (MO-ás gyűrűn) kívüli helyszín esetén az alapáron felül (MO-tól számított) + 125 Ft / km / személyautó, + 245 Ft / km / teherautó
 • Sportpályák, futballpályák, rekultivációs területek, autóutak és autópályák melletti területek hidrovetéssel történő füvesítése esetén egyedi ajánlatot adunk!
 • A megadott árak ÁFA-t nem tartalmazó, nettó összegek.
title2

Kerttervezés árak

 • 200 m2-ig 75.000 Ft
 • 200 m2-500 m2 között: 100.000 Ft
 • 500 m2 felett a helyszínbejárást követően egyedi ajánlatot adunk

A kiszállási költség alkalmanként, valamint a helyszinbejárás és konzultáció ára

 • Budapest közigazgatási területén belül: 30.000 Ft
 • Budapest közigazgatási területén kívül: 30.000 Ft, + 125 Ft / km
 • A megadott árak ÁFA-t nem tartalmazó, nettó összegek.
 • Amenyiben a Hidrovetés Kft-t bízza meg a terv alapján a kivitelezéssel, a tervezés díját beszámítjuk a végösszegbe.

Hidrovetés hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen újdonságaikról, akcióinkról. Feliratkozáshoz kérjük adja meg teljes nevét és e-mail címét!

Név
E-mail
Mennyi egy tucat?

A honlapon közölt árak változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Ennek ellenére az oldalainkon olvasható adatokban, információkban, árakban elírások előfordulhatnak. A magyar Forintban közölt árak – annak ellenére, hogy a honlapunk oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára – kizárólag Magyarország területén érvényesek.