A hidrovetés technológiája

A hidrovetés technológiája

A hidrovetés lényege

A hidrovetés egy gyors, hatékony és környezetbarát füvesítési technológia. A vízzel előre összekevert különféle fűmagot, trágyát, erózió ellen védő anyagot (hidromulch), a föld PH-értékét változtató, valamint a csírázáshoz szükséges anyagokat homogén keverékként a hidrovtetéssorán a füvesítendő területre juttatjuk ki.

Terület hidrovetéssel történő füvesítés előtt

Meredek terület hidrovetés előtt

A hidrovetéssel történő füvesítés eredménye

Meredek terület hidrovetéssel történt füvesítés után

Szolgáltatásunk

A Hidrovetés Kft. családiházak, nyaralók kertjeiben, kültéri sportpályákon, közterületen, intézmények kertjeiben, ipari parkokban, autóutak, autópályák mentén, rekultivációs területeken, valamint a hagyományos techonlógiákkal már nehezen füvesíthető területeken, meredek rézsűkön, gátakon, vasúti töltések mentén is vállal füvesítést.

A drága gyeptégla lerakása és gyepszőnyegterítés helyett válassza a környezetkímélő, gyors és nagyon szép eredményt nyújtó, egyedülálló, hidrovetéssel történő füvesítést.

Szlogenünk: A szomszéd kertje már nem zöldebb. A hidrovetéssel készült füvesítéssel az Ön kertje, fűfelülete lesz szebb!

title1

Hidrovetés árak

 • Az alap hidrovetést 120 - 800 Ft / m2 áron végezzük. Az ár a felhasznált fűmag keveréktől és a hidrovetéssel füvesítendő terület nagyságától függ.
 • Kiszállási díj Budapest közigazgatási területén belül a budai oldalra 10.000 Ft / alkalom, a pesti oldalra: 13.000 Ft / alkalom
 • Kiszállási díj Budapest területén (MO-ás gyűrűn) kívüli helyszín esetén az alapáron felül (MO-tól számított) + 125 Ft / km / személyautó, + 245 Ft / km / teherautó
 • Sportpályák, futballpályák, rekultivációs területek, autóutak és autópályák melletti területek hidrovetéssel történő füvesítése esetén egyedi ajánlatot adunk!
 • A megadott árak ÁFA-t nem tartalmazó, nettó összegek.
title2

Kerttervezés árak

 • 200 m2-ig 75.000 Ft
 • 200 m2-500 m2 között: 100.000 Ft
 • 500 m2 felett a helyszínbejárást követően egyedi ajánlatot adunk

A kiszállási költség alkalmanként, valamint a helyszinbejárás és konzultáció ára

 • Budapest közigazgatási területén belül: 30.000 Ft
 • Budapest közigazgatási területén kívül: 30.000 Ft, + 125 Ft / km
 • A megadott árak ÁFA-t nem tartalmazó, nettó összegek.
 • Amenyiben a Hidrovetés Kft-t bízza meg a terv alapján a kivitelezéssel, a tervezés díját beszámítjuk a végösszegbe.

Hidrovetés hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen újdonságaikról, akcióinkról. Feliratkozáshoz kérjük adja meg teljes nevét és e-mail címét!

Név
E-mail
Mennyi egy tucat?

A honlapon közölt árak változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Ennek ellenére az oldalainkon olvasható adatokban, információkban, árakban elírások előfordulhatnak. A magyar Forintban közölt árak – annak ellenére, hogy a honlapunk oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára – kizárólag Magyarország területén érvényesek.