A hidrovetés technológiája

A hidrovetés technológiája

A hidrovetés lényege

A hidrovetés egy gyors, hatékony és környezetbarát füvesítési technológia. A vízzel előre összekevert különféle fűmagot, trágyát, erózió ellen védő anyagot (hidromulch), a föld PH-értékét változtató, valamint a csírázáshoz szükséges anyagokat homogén keverékként a hidrovtetéssorán a füvesítendő területre juttatjuk ki.

Terület hidrovetéssel történő füvesítés előtt

Meredek terület hidrovetés előtt

A hidrovetéssel történő füvesítés eredménye

Meredek terület hidrovetéssel történt füvesítés után

Szolgáltatásunk

A Hidrovetés Kft. családiházak, nyaralók kertjeiben, kültéri sportpályákon, közterületen, intézmények kertjeiben, ipari parkokban, autóutak, autópályák mentén, rekultivációs területeken, valamint a hagyományos techonlógiákkal már nehezen füvesíthető területeken, meredek rézsűkön, gátakon, vasúti töltések mentén is vállal füvesítést.

A drága gyeptégla lerakása és gyepszőnyegterítés helyett válassza a környezetkímélő, gyors és nagyon szép eredményt nyújtó, egyedülálló, hidrovetéssel történő füvesítést.

Szlogenünk: A szomszéd kertje már nem zöldebb. A hidrovetéssel készült füvesítéssel az Ön kertje, fűfelülete lesz szebb!

Hidrovetés hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhessen újdonságaikról, akcióinkról. Feliratkozáshoz kérjük adja meg teljes nevét és e-mail címét!

Név
E-mail
Mennyi egy tucat?

A honlapon közölt árak változtatásának jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.
Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon közölt információk naprakészek, a valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Ennek ellenére az oldalainkon olvasható adatokban, információkban, árakban elírások előfordulhatnak. A magyar Forintban közölt árak – annak ellenére, hogy a honlapunk oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára – kizárólag Magyarország területén érvényesek.