Rólunk

A Hidrovetés Kft. vezette be Közép- és Kelet-Európában a hidrovetés technológiát a 2000-es évek elején.

Cégünk alapítója, Botos Gregory Zoltán, az Amerikai Egyesült Államokban született és nevelkedett. A 80-as években még az USA-ban találkozott a hidrovetés technológiával, amely a 90-es években teljesen ismeretlen volt még Közép- és Kelet-Európában. A Hidrovetés cég alapításával elsőként honosította meg és népszerűsítette ezt az élvonalbeli vetési technológiát a Kárpát-medencében.

Több mint 20 éves hidrovetés tapasztalattal és talajelőkészítési szakértelemmel rendelkezünk. Megoldást találunk akár a legnehezebb fűtelepítési vagy eróziószabályozási problémákra is. Csak a legbeváltabb, legkörnyezetbarátabb technológiát, és a legjobb minőségű hidrovetés termékeket használjuk kertektől a nagyobb fejlesztési projektekig.

Szinte egyedülálló gépparkunk van, amivel a kis kertektől kezdve a több hektáros területekig minden igényt kielégítünk. Gépparkunk nem csak a hidrovetéshez, hanem a kertek talajműveléséhez szükséges munkákra is alkalmas. 

Professzionális hidrovető gépeink:

  • nagy területek: 3800 l-es tartályú vetőgép, amely képes akár 1500 m2-t is egy tartállyal vetni, vagyis egy nap alatt több mint 1 hektárral tudunk végezni
  • lakossági kertek: 1100 l-es tartályú géphez 100 m slag csatlakozik, amivel messzebb eső kerteket is tudunk akár a kapuból is vetni
  • sőt, még az egyébként nehezen vállalható tetőkerteket is el tudjuk vállalni, mert a 200 l-es tartályú gépünk a legtöbb liftbe belefér

Hidrovetés Kft. Csapatunk

Botos Gregory Zoltán

Botos Gregory Zoltán

Ügyvezető igazgató, tulajdonos

Az Egyesült Államokban születtem és nevelkedtem. Az egyetem elvégzése után 1993-ban Magyarországra költöztem. Feltűnt, hogy az Amerikában addigra már szélesen elterjedt hidrovetés technológia ekkor még Közép-Európában ismeretlen volt. Ezért úgy döntöttem, hogy itthon elsőként terjesztem el ezt a vetésmódot. Megalapítottam a Hidrovetés Kft-t, ahol azóta is dolgozom. Hidrovetési szakemberként tisztában vagyok a szaktudás és a speciálisan megrendelőre szabott megoldások fontosságával. A hidrovetés tudományosan összetett eljárás, és szakértői tanácsadással időt és pénzt takaríthat meg, aki felkeres bennünket.

botos@hidrovetes.hu +3620 / 951-96-98
Horváth Tamás

Horváth Tamás

Hidrovető szakember

Több éves tapasztalattal rendelkezem kertépítés és kertfenntartás területen. A hidrovetést és a magágyelőkészítést nagy szakértelemmel végzem, és számos kertesház öntözőrendszerét is építettem már ki az elmúlt évek során. Nagyon szeretek hidrovetéssel foglalkozni, mert ez a kertépítés utolsó stádiuma, ahol feltesszük a szépen felöltöztetett kertre a koronát. A Hidrovetés Kft. azért jó munkahely, mert itt egy támogató és együttműködő csapat tagjaként dolgozom, ahol mindenkit emberszámba vesznek.

Kiss Martin

Kiss Martin

Talaj- és magágyelőkészítő szakember

Fő szakterületem a kertek talajminőségének a felmérése, és a megfelelő magágyelőkészítés. A buja, zöld pázsit elérése kihívást jelenthet, különösen, ha rossz a talajminőség. De mindenen lehet segíteni, ha a megfelelő módszert alkalmazzuk. A Hidrovetés Kft-nél azért szeretek dolgozni, mert ez egy dinamikus és kihívásokkal teli munkakörnyezet, ami a személyes és szakmai fejlődésemet ösztönzi. Imádok magas minőségű gépekkel dolgozni!

Vereczki Vivien

Vereczki Vivien

Marketing, partnerkapcsolatok

Munkám során mindig az ügyfeleink igényeit tartom előtérben. Vélem, hogy akkor lehetünk igazán sikeresek, ha a megrendelők kéréseit egyedi, személyre szabott megoldásokkal valósítjuk meg. Mivel imádom a természetet és szeretek túrázni, számomra külön öröm, hogy a Hidrovetés Kft.-nél dolgozhatok, hiszen környezettudatos cégként nagy hangsúlyt fektetünk a környezetbarát termékek használatára. Örülök, hogy egyre több olyan projektben vehetünk részt, ahol a megrendelők is ezt a szemléletet képviselik.

Készséggel állunk rendelkezésedre! Kérj árajánlatot!