Nyári kertápolási munkák

Nyáron szükséges a fellépő fűbetegségek gyors kezelése. Ha a kertjében a képen látható fűbetegség jelentkezne, keressen minket bizalommal.

Az alábbi nyári kertápolási munkálatokat vállaljuk:

  • Műtrágyázás. A nyári nagy hőmérsékletingadozás a gyepre is hatással van. Ezt hívjuk stresszhatásnak, amit speciális ezen időszakra előállított műtrágya kijuttatásával tudunk csökkenteni. Ezáltal a fű a nyári tartós melegekben is folyamatos tápanyagutánpótlást kap, és megtartja üde, haragoszöld színét.
  • Gyepben kialakuló gombás betegségek ellen preventív védekezés illetve a kialakult gombabetegségek kezelése (dollárfolt, nyárfolt, palántadőlés)
  • Szerves trágya kijuttatása. A hagyományos marhatrágya kijuttatása helyett mely csíraképes gyommagvakat is tartalmaz a Hidrovetés Kft. által gyártott és forgalmazott szőlőtörköly és vegyes, magas hőfokon kezelt szerves trágya keverékkel biztosítjuk a gyommag-mentes tápanyagutánpótlást. A keverék megvásárolható a Hidrovetés Kft. telephelyén. A vásárláshoz előzetes bejelentkezés szükséges! Kérjük hívja a  +36 20 951-9698 telefonszámot vagy küldjön üzenetet a botos@hidrovetes.hu címre!
  • A nyári, vagy késő tavaszi vetések esetében hidrovetéskor, gombaölőszert is kijuttatunk a területre, ami a vetést követő 2-3 hétig védettséget biztosít a frissen vetett fűmagnak a csírázás és megerősödés időszakában a gombabetegségekkel szemben.)
  • Mikrobion baktérium kijuttatása granulátum, vagy permetlé formájában a gyepfelületre. A készítmény méregjelzés nélküli, gyakorlatilag nem veszélyes, nem tűzveszélyes.

Készséggel állunk rendelkezésedre! Kérj árajánlatot!